The Coffee Quest | The Coffee Quest webwinkel, verse arabica koffie, latijs-amerikaanse koffie
The Coffee Quest webwinkel, verse gebrande Colombiaans kwaliteitskoffie. Persoonlijk ingekocht bij boeren. verse koffie
thecoffeequest, colombiaanse koffie, koffie online bestellen, chemex, gebrande koffie, coffeevac, tightvac, koffie bewaren, verse, koffie, bestellen, ronald de hommel, jeroen kuiper, aeropress, webwinkel koffie, dos nevados, proefpakket koffie
627
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-627,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

KOOP ONZE KOFFIE

crooked line thin brown

The Coffee Quest staat garant voor ieder zorgvuldig stapje in het koffie proces. Vanuit onze basis in Medellín bezoeken wij regelmatig onze boeren die de bonen handmatig plukken, selecteren en verwerken. Samen met hen doen we constant aan kwaliteitscontrole. Hiervoor ontvangen zij een eerlijke prijs. We transporteren de koffie zelf naar Nederland.
De zorgvuldig geselecteerde bonen worden iedere week op traditionele manier gebrand in Nederland. Zo heb je altijd de meest verse koffie in huis.

Alleen voor de bereiding ben je zelf verantwoordelijk.

Bewaar onze Koffie

crooked line thin brown

En je wilt natuurlijk lekkere verse koffie blijven drinken. Ook daarvoor hebben wij de oplossing.

En denk dan niet dat we komen met zo’n verhaal over het bewaren van je koffie in de diepvries. Dat is onzin. In de vriezer of koelkast krijg je condensatie en uitdroging, beiden niet goed. En de oliën in je koffie worden hard. Probeer die heerlijke aroma’s er dan maar eens uit te krijgen…

Wij hebben de TightVac en CoffeeVac voorraadbussen (inderdaad, vac van vacuüm, en sorry voor de vreselijke naam). Deze luchtdichte bussen zijn simpel en doeltreffend en houden je koffie merkbaar langer vers. Ze hebben een één-weg-ventiel, net als in onze normale koffieverpakkingen. Er gaan wél lucht en kooldioxide uit, maar komt er niets meer in.
De Tightvac en Coffeevac zijn, ahem, geniaal in eenvoud, ofwel onmisbaar. 

Bereid onze Koffie

crooked line thin brown

En om je nog een handje te helpen met de bereiding van de beste koffie hebben we de beste accessoires voor een perfecte koffiebereiding zorgvuldig geselecteerd.

Om de beste koffie op de beste manier te bereiden heb je de beste materialen nodig. Die vind je hier. Bekijk ons volledige aanbod en voeg hier je Chemex of V60 toe aan je winkelmandje.